Amex Sync – Twitter invata sa faca bani

Am zis intotdeauna ca Twitter nu face bani de la useri, ci de la advertiseri. Dar nu in modul in care o face Facebook sau Google. Amex Sync este un exemplu foarte bun.

Mda, stiu ca nu exista American Express in Romania si nu va exista, probabil, niciodata. Aparent exista Amex in Romania. Dar avem deja Twitter si altii pot sa foloseasca ideea.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Exista Amex, via Bancpost. Am avut eu vreo 2 ani dar l-am lichidat (super grea procedura sa scapi de el) pentru ca nu am avut unde sa il folosesc, oricum niciun avantaj fata de mastercard…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*