walkman video

cuvintul “walkman” a intrat in limba romana la fel ca si “adidasi”. nu cred ca il gasesti in dictionar, dar toata lumea stie ce inseamna: un mini-casetofon portabil, cu casti, care in urma cu 10 ani iti oferea atita satisfactie…

putini stiu ca dupa ce au aparut mp3 playerele lu apple si dupa ce Creative sau iRiver au dus conceptu la superlativ, sony nu a uitat marca si a crescut-o ca pe un adolescent aiurit.

jucaria de atunci a primit astazi un upgrade demn de o noua pagina in istorie: capacitatea de a rula filme pe ecran. mda, stiu ca altii fac asta de ani buni de zile.

aaa, si sony a renuntat la nefolositorul format ATRAC inlocuind-ul cu mai cunoscutul AAC sau clasicul MP3. sper sa renunte si la copia aia najpa dupa iTunes (sony nush-cum) cu care iti transferi si encodezi muzica de pe computer pe player.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*