good-old Gmail

imi amintesc cum era acu vo citiva ani. cind dadeam cuiva adresa de mail pe gmail. eram intrebat si a doua oara. la vreme aia daca ziceam hotmail, toti stiau ce e si cu ce se maninca.

acum cind zici id de messenger a ajuns sa fie sinonim cu a zice @yahoo.com, dar la mail nu mai e chiar asa…

eu astept inca sa-mi dea yahoo noul yahoo mail sa vad daca e intr-adevar mai bun decit gmail, asa cum se spune. nu cred ca ma vor face sa renunt la combinatia gmail – outlook oricum…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*