vrem firefox pentru iPhone

Apple a inceput sa lase browserele in AppStore. avem deja vo 4. unele gratuite, altele nu.

abia astept un Fennec (varianta mobila a Firefox) si add-on-urile de rigoare. sau, de ce nu, un Google Chrome.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Ori sunt eu incapabil ori nu stiu ce am de facut exact. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, daca nu e bine repostez in alta parte nu ma supar dca dupa moderare se sterrge. Bun revenim… Nu am reusit sa imi fac un cont pt app store si itunes care sa ma lase sa iau aplicatiile gratuite, si cand am vrut sa-mi fac un cont pt care sa platesc mi-a zis ca : My payment procedure is not good enough :(, daca nici bani nu vor eu ce fac ? Ma ajuta careva ?

  2. Cred ca prima aplicatie mai cunoscuta va fi opera ,ei se laudau ca deja au facut o versiune pentru iPhone ,mi se pare putin aiurea aplicatiile scoase acuma care nici nu sant free ,adica inteleg ca vor sa iasa cu ceva castig dupa ce au muncit sa faca acele browsere da nu vor avea nici o sansa atunci cand vor aparea versiunile firefox si opera

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*