PhoneView – back-up pentru iPhone

am gasit-o azi, din intimplare. dar aplicatia mi se pare suficient de buna si cred ca e raspunsul la multe intrebari adresate de cititorii boio.ro pe pagina de Suport Tehnic pentru iPhone.

Daca vrei sa faci back-up la muzica, SMS, apeluri recente, poze, note sau sa folosesti iPhone ca pe un flash drive – asta e raspunsul.

PhoneView costa 20 dolari, dar poti sa te joci cu demo-ul lor. Apropo, e doar pt Mac OS X.

cititorii imi sugereaza ceva similar care merge pe windows: TouchCopy. nu am incercat aplicatia, dar daca o testezi, lasa un comentariu mai jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. Salut Adrian
  Stiam de programelul asta. Il am la serviciu pe iMac dar nu l-am experimentat prea mult pentru ca “baza” pentru iphonul meu este acasa pe PC. Daca vrei iti pot trimite pe mail varianta “free”.
  Let me know.

  bafta

 2. Din pacate eu l-am folosit din curiozitate si mi-a dat telefonul peste cap.
  Am incercat doar sa adaung un nou “notes”, iar pentru a face modificarile m-a avertizat ca trebuie sa dea restart la aparat.
  Dar mi-a facut un restore la nici macar nu stiu ce, iar acum nu mai pot accesa logul apelurilor, favorites names etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*