live blogging: Obama – Oprah campaign

acum un minut oprah a inceput oficial campania oficiala pt barack obama.

stiu ca multi romani nu sunt la curent si nici pasionati de campania electorala din america. ceea ce se intimpla acum este insa nu numai o premiera, dar si un model de campanie facuta cu bani multi.

oprah este pe buzele tuturor cind vine vorba de emisiuni tv favorite. ea a acceptat sa vina si sa vorbeasca in favoarea lui barack obama in fata unui oras (iowa).

acum Oprah ne spune cit de bun va fi obama ca si presedinte. sunt curios cite milioane de dolari va lua oprah.

interesanta este si strategia lui obama. hilary clinton are sustinerea multor femei din america in campania pentru presedintie. obama a stiut sa aleaga o alta cale de a ajunge la femei. el o plateste pe oprah care este un fel de idol al femeilor din america. studiile arata ca show-ul tv oprah e vizionat mai ales de mamele casnice de virsta medie si de virsta a 3-a si de cele care nu au studii superioare. adik pleava americii. ele vor vota cu obama pt ca oprah le-o cere.

obama nici nu trebuie sa apara la tv daca oprah ii face reclama.

e ca si cum am avea o gasca formata din teo (pe vremea cind era la pro tv), un mircea badea, un dan diaconescu si alti citiva care aduna lumea in fata televizorului si toti ar zice “avem nevoie de gigel sa ne fie presedinte. ne-am saturat de politicieni falsi, de oameni care nu fac nimik. gigel e cel mai bun”. daca ii asculti pe oamnii aia zi de zi inainte de alegeri cnd te duci la vot, il vei alege pe gigel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Bine zis. Doar ca acolo treburile sa fac pe bani mai multi si treaba e mult mai serioasa si de o calitate mult mai bun. De asta cica e America. Cat despre manipulare, lucrul asta nu mai e o noutate pentru nici o tara, se pare ca banul chiar invarte Pamantul. Comparatia cu Romania nu prea e corecta pentru ca mai avem mult de ‘tras’ pana ajugem la valoarea persoanelor vizate in acest post.

  2. Good job Obama. Foarte deşteaptă mişcarea. Din nou o situaţie win-win. Căţeii lui Oprah vor avea ca moştenire o suma mult mai mare după această campanie, iar Obama..ai spus tu ce câştigă Obama :) Furăm poporul cu televizorul, peste tot în lume.

  3. Nu cred ca USA este pregatita pentru o femeie presedinte sau pentru un presedinte negru. O miscare desteapta ar fi ca Hillary sa renunte la cursa si sa-l sustina pe Obama. Hillary vs Giuliani e cam pierzator, dar Obama cu Hilary in spare vs Giuliani are sanse serioase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*