vPonta – Aplicatia lui Victor Ponta pentru iPhone

Premierul isi lanseaza in premiera (pun intended) o aplicatie pentru iPhone. Vine in curind in AppStore. Contrar informatiilor aparute in ziare, vPonta va fi doar pentru iPhone, nu si pentru iPad (chiar daca merge in 2x). Iar daca ai un telefon cu Android si vrei sa

Jucaria care arata surprinzator de bine pentru o chestie de… partid si de stat a fost facuta de Robert Neagu – developerul care ne-a adus si Face Unlock.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Maine poimaine vom vota direct de pe Iphone! In loc de ulei,faina si mai stiu eu ce “cadouri” fac iubitii nostrii parlamentari inainte de alegeri vom primii coduri de aplicatii :))

  2. O aplicatie desenată frumos, dar cu întrebări pentru oameni cu IQ scăzut…nu are rost să ne pronunțăm opiniile politice aici, dar personajul e tras pe același calapod ca dinozaurii dinaintea lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*