votul uninominal

ori consilierii lui Basescu imi citesc blogu', ori eu am fost cu un pas inaintea lor de data asta…

in postul de ieri ziceam ca fara votul uninominal, parlamentarii nu au coloana suficient de dreapta ca sa "sara la bataie".

discursul din parlament al lui Basescu nu a fost decit o consultare oficiala a senatorilor si deputatilor in legatura cu organizarea unui referenduum legat de votul uninominal. nu si-a cerut scuze (ba chiar a extins acuzatiile de la parlamentari la toate categoriile de alesi ai poporului) 

oricum, un lucru este sigur. Base stie ca cea mai buna cale de aparare e atacul asa ca a profitat de ea… 

eu votez DA pentru votul uninominal!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Si eu la fel. De la o vreme sunt optimist. Am un feeling: toate merg spre bine in tara asta. :-) o sa avem si vot uninominal si parlament unicameral. asta da viata.

  2. Si eu votez cu DA! Din pacate Basescu nu a facut asta din aprecierea banilor contribuabililor ci ca sa-i injure de mama pe parlamentari. O initiativa foarte buna pusa in aplicare intr-un moment total nepotrivit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*