voteaza-ma la Roblogfest!

tot ce trebuie sa faci este sa mergi la adresa: http://roblogfest.ro/site_voting/startVote si sa alegi blogul meu din fiecare lista!

multumesc pentru ca imi esti cititor fidel si pentru ca ma sustii.

ps: trebuie sa ai o adresa de email valida cu care sa validezi votul tau! daca ai nelamuriri poti sa geasesti mai multe informatii in pagina asta sau sa ma intrebi si te lamuresc imediat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*