parlamentarii romani, basescu si macovei

povestea cu macovei si basescu din ultimele zile mi-a trezit un sentiment ciudat si niste intrebari retorice imi dau tircoale…

de cind au devenit parlamentarii romani atit de atotputernici? nu mi-e drag nici base (mai ales ca in ultima vreme si-a luat-o in cap) si nici macovei (pt ca a reusit sa devina invizibila in ultimu an si pare ca sufera de mania persecutiei), dar cred ca parlamentarii romani au cam sarit calu.

nimeni nu e mai presus de lege, asta e clar! si orice gest de acest fel trebuie sanctionat. in acelasi timp, cred ca o gasca de oameni care au ajuns in parlament pe liste comune, de partid nu ar trebui sa dea lectii de morala.

abia cind vom avea parlamentari alesi prin vot uninominal, vreau sa se trezeasca in ei constiinta. pina atunci nu au de ce sa vorbeasca. nu si-au cistigat acest drept inca…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Mai oameni buni, treziti-va!!! Noi ii platim pe TOTI cei ce lucreaza la stat (functionari de primarie, prefectura, primar, prefect, demnitari, guvern, parlament…) deci noi ar trebui sa fim cei ce traiesc mai bine. E ca si cand noi avem o afacere, o companie,iar ei sunt angajatii nostri. Cum se poate angajatii sa traiasca mai bine, sa aiba case mai luxuase si masini mai scumpe decat noi, cei care-i platim? Ceva nu se potriveste. E timpul sa ne trezim, sa-i concediem. Ce am face daca am avea o firma si angajatii nu si-ar face treaba cum trebuie? Ei, acelasi lucru trebuie facut si cu ei.

1 Trackback / Pingback

  1. adrian boioglu - tot mai sus » Blog Archive » votul uninominal

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*