botnita in TVR?

tudor giurgiu, presedintele-director general al tvr ori este prost sfatuit ori incearca sa-si salveze blana pe ultimul moment si face greseala dupa greseala…

ultima isprava a "comitetului director al tvr" este "Codul de conduită pentru angajaÅ£ii ÅŸi colaboratorii TVR", adoptat in sedinta din 14 februarie. 

TVR este un serviciu public de televiziune. De aceea, activităţile extra-TVR ale personalului de specialitate ÅŸi de conducere nu au voie să lase loc interpretărilor”, a explicat Tudor Giurgiu. „Este inadmisibil că angajaÅ£i sau manageri ÅŸi-au exprimat, în paralel cu activitatea lor în TVR, opinii despre probleme controversate aflate pe agenda publică, politice ÅŸi nu numai. AcelaÅŸi lucru este valabil ÅŸi pentru colaboratorii externi ai TVR. Nu vom mai tolera acest lucru ÅŸi e de datoria lor să aleagă: fie să continue să îÅŸi exprime opiniile în presă sau prin alte medii de comunicare, fie să rămână în TVR, dar având o conduită ÅŸi o atitudine potrivită unei televiziuni publice”

cine nu se supune e sanctionat. iar daca e colaborator extern al TVR isi pierde contractu.

mai grav este insa, ca oamenii din tvr nu mai au voie sa colaboreze cu alte institutii. toate contractele sunt renegociate… si analizate la singe…

"Înnoirea solicitărilor de colaborări externe:

Prin urmare, începând din 21 februarie 2007, se anulează toate aprobările acordate de către Comitetul Director pentru diversele colaborări cu alte trusturi de presă, pentru campanii comerciale, reclame etc.

Persoanele care beneficiau de derogări conform cărora puteau avea colaborări externe SRTv, altele decât cele didactice, sunt rugate să retransmită Comitetului Director solicitările lor pentru a fi reevaluate prin prisma noilor norme ale TVR." 

citatele de mai sus fac parte din comunicatu "dep de comunicare si rel intl" al TVR.

Acelasi Tudor Giurgiu le zicea angajatilor pe 22 decembrie 2006:

"să nu ne fie frică să ne asumăm răspunderi, să ne canalizăm eforturile pentru realizarea de programe cât mai apreciate de telespectatori! Mi-aÅŸ dori ca fiecare dintre noi să se implice ÅŸi să dea ce are mai bun pe domeniul lui de activitate, astfel încât să contribuim cu toÅ£ii la „renovarea” ÅŸi modernizarea companiei, arătând că ne pasă cu adevărat de ceeace se întâmplă în Televiziunea Română. "

pai care dintre cele doua discursuri este cel demagogic? in care nu avem de-a face cu adevaratul tudor giurgiu?

PS: si daca sunt FOST angajat am voie sa spun cu ce se maninca TVR?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Intr-adevar este o mare prostie acest cod de conduita. Odata, pentru ca in multe judete TVR are colaboratori, care trimit materiale la mai multe televiziuni. Si asta pentru ca TVr nu-si permite sa-i angajeze cu contract. Nu sunt posturi, cica. Ce va face TVR daca acesti colaboratori, cum spune codul, se lasa de colaborare… Ramane fara jumatate din oamenii din tara!!!
    Bun cod. De aruncat la gunoi. Cu tot cu ideile crete ale directorului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*