VLOG Totul despre iPhone Xs, Xs Max, iPhone Xr, Apple Watch Series 4 și iOS 12

iPhone Xs, Xs Max și Xr. FOTO Apple.com
iPhone Xs, Xs Max și Xr. FOTO Apple

Am fost LIVE pe pagina de Facebook boio.ro cu noutățile Apple. Apropo, te invit să dai un LIKE și să fii alături de noi atunci când intrăm în LIVE.

Ție ce îți place dintre noile produse Apple? Ce îți cumperi sau ți s-a părut cel mai interesant?

Apropo, dacă ți-a plăcut ideea de a discuta LIVE despre tehnologie și produsele Apple, lasă-mi două vorbe în comentarii aici, pe blog, pe email sau pe pagina de Facebook și o să fac astfel de sesiuni LIVE mai des :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Mi-am plăcut vlog-ul chiar dacă l-am urmărit a 2-a zi.
    Eu unul cred că acesta este doar începutul, iar anul viitor cred că vom vedea o schimbare majoră în ceea ce privește acel “breton”. Și de ce nu, și o cameră superioară care este mult mai capabilă în condițiile de luminozitate redusă.

  2. @Cătălin: Merci de aprecieri. O să mai fac astfel de video / vlogs. Văd că reacția este una pozitivă.

    Tehnic vorbind, nu prea au cum să scape de breton. Doar să-l facă mai mic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*