VIDEO Cum vede Apple rezumatul lansărilor din septembrie 2018?

iPhone Xs și iPhone Xs Max
iPhone Xs și iPhone Xs Max

Până acum, aveam rezumate făcute de diverși care explicau în 1-5 minute ce e nou și interesant. Cei de la Apple au decis să descrie chiar ei evenimentul de ieri cu un video. O combinație între epic, funny și… memoji.

Apropo, is it just me, sau e ciudat să scrii numele iPhone Xs Max în loc de iPhone Xs Plus? L-am greșit deja de 2-3 ori în seara asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*