CityPodcast – OriginALL – Voluntariatul si relatia societatii civile cu insitutiile


Episodul de astazi din podcastul OriginALL nu are unul, ci 5 invitati. Am discutat cu ei despre ideea de voluntariat in Romania si despre relatia oamenilor cu institutiile publice.

Ii vei auzi pe:

– Adrian Bilba, directorul Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta

– Decebal Fagadau, primarul interimar al Constantei

– Ramona Leonida, voluntar JCI si coordonator Expo ONG

– Carmen Serbanescu, seful directiei de Combatere si Prevenire a Criminalitatii din IPJ Constanta

– Razvan Popescu Mirceni, directorul organizatiei Oceanic Club.

Toti sunt oameni pe care i-ai mai auzit in podcasturile din reteaua CityPodcast.ro sau pe care ii vei auzi de acum inainte pentru ca au ceva de spus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*