VLOG de Jurnalist cu Adrian Boioglu – Editia 5

Am ajuns sa-mi para rau ca nu pot sa filmez tot ce fac in timpul unei saptamani, dar deh… mai sunt si intalniri confidentiale. Problema e ca alea sunt cele mai interesante.

In Editia 5 din “VLOG de Jurnalist” merg putin prin portul Constanta si apoi la o dezbatere organizata de Primaria Constanta. Apropo, ghici cine citeste boio.ro? Vezi la finalul clipului :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Bai nu fi-ti rai ….. Pana la urma si neamtzalaul a castigat alegerile cu feisbuciucul.
    Macar si-au dat seama ca se castiga audienta cu leptopul…nu doar cu galetile alea. (sau bonurile pentru batrani).
    Ai reusit sa faci un “brand” din boio si asta nu e rau …dar cel putin versus politica fii echidistant ca altfel o dai in zetzisme… dar stii tu cum ….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*