CityPodcast – TechVolution – Adrian Boioglu si aplicatiile care te fac mai productiv pe OS X

Adrian Boioglu - TechVolution

Cine citeste boio.ro stie deja ce aplicatii folosesc, dar nu cred ca am intrat pana acum in amanunte atat de diverse despre cum folosesc aceste aplicatii. In acest episod din podcastul TechVolution povestesc despre 1Password, TextExpander, Hazel, Dropbox sau BetterTouchTool.

TechVolution face parte din CityPodcast – prima retea de podcasturi din Romania.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*