VLC portat pentru iPhone

asta inseamna ca nu mai e nevoie sa convertesti filmele in mp4 sau sa te chinui cu rezolutiisi alte nimicuri.

vlc4iphone o sa apara in curind (acum e in beta – descarcail doar in urma unei donatii. baietzii care lucreaza la el spun ca playerul va putea sa vada ogg, vcd, divx, xvix, wma, wmv si alte formate.

dar daca iPhone 2.0 ne aduce flash… deja nu prea mai conteaza…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. .. si in plus, ceva mai de mult, parca s-a stabilit deja ca NU se va aduce Flash pe iPhone, ca Jobs zice ca este prea slab iPhone pentru Flash Full, iar o versiune mai slaba de Flash, nu este ceva de dorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*