vista is the new windows me

pe buna dreptate a fost numit vista, noul ME. e la fel de gaunos, la fel de multe resurse consumate aiurea si la fel de sistem de operare de trecere de la un xp bun al anilor 2000 la un windows 7 si mai bun al anilor 2010. cel putin asa spera microsoft…

vista e ca un album scos de o trupa care a avut succes si care e presata de public si de subtierea conturilor sa mai produca inca o piesa buna…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*