iFraieri

ma mir ca inca mai vad oameni in statele unite care cumpata iPhone din magazine de mina a 3-a si platesc peste 650$ pe el…

oare e atit de greu sa cauti o info pe google inainte sa pleci la piata?

mda, sunt si romani care dau 22 milioane pe el…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Ce vrei sa zici cu “info pe google”? Adica in afara de faptul ca e criza de iPhone in state, nu afli nimic altceva… Sunt destul de in tema, pt ca am un prieten in NYC care pleaca sambata, si caruia i-am trimis bani sa imi ia iPhone, dar se pare ca nu am noroc. Imi poti da un sfat concret?

 2. Stiu si eu pe unul care a zis ca mai bine da 22, neaparat din magazin!!!
  Ai spus cumva ca romanii nu au bani?

 3. mda.zic unii cum ca iphone e vai de el.dar eu am de ceva timp (de jumate de an) si nu
  u ma plang.merge f bine,si ma refer la toate functiile lui.

 4. Am niste intrebari, doresc sa-mi achizitonez un aifãun in urmatoarea saptamana. Are rost sa-mi cumpar acum, din moment ce nu ma prea intereseaza 3G-ul? Conteaza chiar asa de mult versiunea, sau se poate updata, jailbreak-ui – whatever, de la orice versiune? 1400Lei pentru un 8GB 1.1.4 desigilat pentru a fi decodat este exagerat?

 5. @leviathan: daca ai neaparat nevoie de el acum, ia-l. odata cu apritia celui 3G e posibil sa mai scada pretul. da nu bag mina in foc.

  1400 lei pt unu de 8Gb e cam multishor. dar daca alta solutie nu ai…

 6. azi am primit confirmarea : 542 $ Iphone 16 gb din state. mai costa posta pana in romania si cu asta basta.
  @ leviathan : probabil ca la 14 mil si un pic iti poti lua din state unul de 16 gb, doar ca trebuie sa cunosti pe cineva acolo si gata. mai intreaba in stanga si in dreapta poate totusi gasesti pe cineva care sa aiba un var sau ceva prin state.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*