asus eee pc se face mare

in urmatoarele 3-4 luni om avea cel putin 2 …dimensiuni noi de ecran pt asus eee pc.

pe linga actualul de 7 inchi, asus va mai scoate un eee pc de 8 si unul de 8,9 inchi. toate echipate cu wireless internet mobil de mare viteza (wimax) si in culori diferite.

mai interesant este ca ideea lui asus a prins repede si bine asa ca altii au inceput sa o preia. si cum lumea nu e interesata de un SSD mic si scump, tot anul asta vor aparea laptopuri micutze cu flash-drive-uri obisnuite. mda, nu vor fi la fel de rezistente la socuri dar vor avea cel putin 30-80 giga de spatiu. iar preturile vor fi cam aceleasi…

il stii deja pe noahpad. dupa el, iRiver a anuntat o jucarie asemanatoare asa ca avem de unde alege…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ahhh deci sa mai astept putin… Ma batea gandul sa iau un eee pc. Dar daca zici tu ca va scoate chiar si pe 8,9 inchi sa sti ca nu ma grabesc. Stiu ca va fi diferenta de pret… dar vreau ceva mai normal pentru ochii mei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*