virusi sau telefoane uzate?

ce ai alege daca ti se ofera un virus pt iPhone… (mda, tocmai a aparut unu care iti blocheaza jucaria). dar exista si o solutie

si iPhone-uri uzate, la mina a doua, adik NU noi. ai inteles, nu? la 250 dolari. deci NU noi, ca sa ne intelegem…

si pt astea au gasit o solutie: at&t le da numai cu contract de doi ani. si activarea se face in magazin, in fata vinzatorului. deci in romania ajung tot din alea noi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*