safari sau firefox?

apple a scos azi safari 3.1. nimik interesant pina acum. plug-in-urile nu merg toate inca samd.

dar… exista si un dar.

pe un windows xp, task manager imi arata ca safari imi consuma exact la jumatate fata de firefox 3b 4. hmm, aceleasi pagini se deschid mai repede pe safari. iar design-ul este simplu si bun. mai mult decit atit, apple sustine ca:

The Web browser now supports a number of new Web standards: HTML 5’s latest audio and video tags, as well as CSS Animations. Apple claims that page load times in Safari 3.1 are 1.9 times faster than Microsoft’s Internet Explorer 7 and 1.7 times faster than Mozilla’s Firefox 2, and that JavaScript runs as much as six times faster in the new Safari than in other browsers.

ma tenteaza cu atit mai mult sal folosesc cu cit firefox e inca in beta si asta l-a cam facut in ultimele zile sa crape f des.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. am auzit si eu ca safari e mai rapid decat ff3, dar daca paypal l-a catalogat ca “gaurit” parca nu l-as adopta pentru lucrul curent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*