Kindle Cloud Reader – Amazon intelege

Amazon a lansat astazi Kindle Cloud Reader. Nimic altceva decit o versiune de Kindle care poate fi citita direct in browser. Merge cu Chrome (orice OS major), Safari (Mac si PC) si Safari pentru iPad.

In Chrome ai si o extensie care te ajuta sa citesti cartile offline.

Kindle Cloud Reader iti recunoaste automat username-ul si parola contului de Amazon (daca ai deja) si iti ofera carti gratuite sau la preturi modice. Partea cea mai interesanta este ca pe iPad nu ai nevoie de nicio aplicatie si, in felul asta, cartile vandute nu sunt comisionate de catre Apple.

Eu m-am apucat de citit in 20 secunde.

Interfata este simpla si eleganta. Amazon nu are nevoie de o tableta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. din pacate Chrome pe Linux (orice distro) are inca ceva bube…. dureaza foarte mult pana incarca//se inchide fara motiv versus pe Win/Mac unde e treaba aproape instant

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*