atentie! cad avioane si in america

imi aduc aminte f bine de cele 2 ocazii cind un Mig si un elicopter militar s-au prabusit in judetul constanta. lucram la TVR pe vremea aia asa ca m-am apropiat f mult de zonele in cauza, am stiut totul la prima mana si am difuzat informatii in premiera sau exclusivitate. dar nu despre asta vreau sa povestesc…

aseara un avion intr-un cartier din san diego. i s-au oprit motoarele si a ratat la milimetru o scoala. morti, raniti, incendii… tot tacamul.

pe vremea cind a cazut un elicopter pe undeva din constanta credeam ca pilotii nostri nu sunt intregi la minte pentru ca zboara pe deasupra localitatilor si pun oameni nevinovati in primejdie. uite ca pilotul american s-a catapultat inainte ca avionul sa cada si avionul lui a omorit citiva oameni.

mai marii aviatiei americane isi cer scuze si zic ca e oarecum normal. ironia face ca victima sa fie familia unui corean. poate de asta nu prea le pasa…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*