video si stiri direct pe blogspot

mi se pare f normal ca google sa-si integreze propriile produse in propriile produse.

ultima jucarie e "google video" sau youtube incorporat in blogspot. ei ii zic video bar. asta inseamna ca in coloana din dreapta ai niste poze si daca apesi pe oricare din ele iti apare in pagina videoclipul propriu-zis. chestia buna e ca nu mai esti trimis in paginile youtube sau google video, ci totul ruleaza local. 

daca nu ai chef sa pui filmuletze pe blog sau nu ai suficiente motive, iar site-ul tau se axeaza pe stiri poti sa activezi o alta jucarie: "news reel"…adik mai pe romaneste caseta cu stiri. ai tot asa: o casutza in care ai link-uri de stiri de pe google news. domeniul ti-l alegi tu. cind apare ceva nou, casutza se updateaza asa ca cititorii tai au mereu ultimele stiri internationale. si totul este din nou local: la tine in blog. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*