deja vu la larry king live

"cnn us" se tot chinuie de vo 2-3 saptamani sa promoveze un special cu larry king. pornind de la ideea ca talk-show-ul lui are o vechime considerabila si ca o gramada de vedete s-au perindat pe acolo, cnn a zis sa faca ceva gen "istoria pop-culture in prin ochii lui larry king".

toate bune si frumoase numai ca atunci cind seria de emisiuni era gata sa inceapa apar impuscaturile de la virginia tech. din cauza asta timp de mai bine de o saptamana larry king a fost ocupat cu talk-show-uri despre masacru. a urmat apoi ba moartea lu yeltzin, ba altele de genu asa incit cnn tot facea promo si tot il schimba odata la 2-3 zile pt ca nu putea sa lase evenimentele la zi deoparte…

e normal – asta e televiziunea. dar oare de ce un cnn nu lasa pe seama altora evenimentele la zi si nu isi promoveaza prezentatorii proprii la momentul potrivit? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*