n-au timp de basescu

discutam cu cineva acu vo citeva zile despre mediatizarea povestii lui basescu in state. nu l-am vazut pe niecaieri: nici ca si-ar da demisia, nici ca nu si-o da. mai mult decit atit toata istoria cu referenduum-ul imi e total straina. asta pt ca aici televiziunile si ziarele americane au alte chestiuni …mai importante de tratat.

e greu sa fii bagat in seama de media internationala atunci cind un coreean impusca 32 oameni intr-un campus. asta e tinut televiziunile americane ocupate timp de vo 10 zile. si la tv nu a mai avut loc nimik altceva. poate un al doilea 9/11 ar fi putut sa schimbe ordinea stirilor in jurnalele tv.

apoi au urmat inundatii sau tornade asa ca jurnalele iar s-au umplut de stiri. nu era…vreme decit pentru stiri locale. cind a murit si boris ieltin au inceput sa apara stirile internationale, dar degeaba…povestea cu base era deja fumata.

am vazut ca a fost bagat in seama de presa europeana. si nush de ce am senzatia ca imaginea pe care si-a facut-o nu ii este prea favorabila… dar asta e deja politica si aici nu vreau sa ma bag…

1 Trackback / Pingback

  1. Băselu e ignorat « Adrian Enache

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*