n-au timp de basescu

discutam cu cineva acu vo citeva zile despre mediatizarea povestii lui basescu in state. nu l-am vazut pe niecaieri: nici ca si-ar da demisia, nici ca nu si-o da. mai mult decit atit toata istoria cu referenduum-ul imi e total straina. asta pt ca aici televiziunile si ziarele americane au alte chestiuni …mai importante de tratat.

e greu sa fii bagat in seama de media internationala atunci cind un coreean impusca 32 oameni intr-un campus. asta e tinut televiziunile americane ocupate timp de vo 10 zile. si la tv nu a mai avut loc nimik altceva. poate un al doilea 9/11 ar fi putut sa schimbe ordinea stirilor in jurnalele tv.

apoi au urmat inundatii sau tornade asa ca jurnalele iar s-au umplut de stiri. nu era…vreme decit pentru stiri locale. cind a murit si boris ieltin au inceput sa apara stirile internationale, dar degeaba…povestea cu base era deja fumata.

am vazut ca a fost bagat in seama de presa europeana. si nush de ce am senzatia ca imaginea pe care si-a facut-o nu ii este prea favorabila… dar asta e deja politica si aici nu vreau sa ma bag…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Băselu e ignorat « Adrian Enache

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*