VIDEO Samsung Galaxy Fold – ciudatul telefon de 2400 Euro

Samsung Galaxy Fold
Samsung Galaxy Fold

Samsung și-au propus să vină cu un telefon care are 2 ecrane (unul care se pliază) și au reușit. Rezultatul final lasă de dorit, însă. Când e închis, Galaxy Fold e înalt și îngust, cu o grosime considerabilă. Când e deschis ecranul pliabil arată bine.

Ecranul mic are o margine neagră destul de largă atât jos cât și sus. O aplicație deschisă pe el arată ca una de iPhone deschisă pe iPad.

Mie îmi aduce aminte de Nokia Communicator – un telefon pe care mi l-am dorit pentru că puteai să te conectezi la net.

Mai e și un alt aspect: telefonul acesta o să coste 2400 Euro (TVA inclus) în România. Sunt convins că mai bine investesc aceeași suma într-un MacBook Pro. Nici nu vreau să-mi imaginez cât o să coste un ecran înlocuit pentru Galaxy Fold.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*