cum desfaci un iPhone 3G

daca te tenteaza sa umbli la circuite sau doar vrei sa schimbi ecranul sau sa scoti un sim blocat…

nu e greu, dar nu m-ar lasa inima sa intru in el asa

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Intrebarea mea este – cum desfaci un iPhone clasic – si inca ceva – e posibil ca in urma upgrade-urilor sa scada calitatea sunetului in microfon – toata lumea se plange ca ma aude foarte slab – are cineva problema asta – e vre-o setare care inbunatateste volumul microfonului?

 2. Catalin,
  ai verificat: semnal ai?

  primul meu iphone clasic si-a cam dat duhul la partea de semnal dupa aprox. 2-3 luni de folosire.
  si pe mine ma auzea prost lumea…dar nu era din cauza microfonului.

 3. semnal am – nu asta e problema – mai rau ca de cateva zile a inceput sa se miste foarte greu :(

 4. Problema cu auzitul slab o am si eu.
  Una din solutii ar fi sa cureti cu grija gaurelele de la licrofon. Se intampla sa se umple cu mizerie. Dar la mine nu a functionat. In continuare continui sa vb pe hands’free.
  O problema mult mai grava e ca se intampla ceva ciudat cu SIM’ul meu. Pot apela pe oricine, inclusiv mesaje dar daca cineva ma apeleaza, telefonul meu apara ca inchis. Cu toate ca nu e asa. Am sunat la ei, la Cosmote si spun ca e telefonul ca ei au verificat si nu e nimic.
  Mai ciudat e faptul ca daca introduc cartela in alt telefon funcioneaza perfect. Si cel mai de neexplicat fenomen e ca alte cartele de cosmo sau indiferent de care, merg in telefonul meu.
  Acum, daca cineva a inteles ceva de aici, si are si o explicatie, pls!

 5. Salut , am si eu o problema ; am un iphone 3g de 16 gb si am cumparat un marker special pentru zgarietura pentur masina , dar am vrut sa dau si pe spate la iphone 3g , solutia accea actioneaza la lumini sa caldura , ca urmare asa am facut dar mi sa deformat spatele de la iphone 3g . Am cumparat o carcasa de pe altshop da nustiu daca e originala da ma rog , acuma vreau so schimb dar stau in constanta si nu vrea am service bune pe aici am mai avut un iphone 3g si mi la facut praf miau crapat jos geamu , a bagat o surubelnita sa ii scoata ecranu . Ce sfat imi dai cum so schimb mc doar carcasa e stricata rest merge am probat . Multumesc mult

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*