Dar ce stie sa faca laptopul ala? Cartofi prajiti?

Iti e cunoscuta intrebarea din titlu? Poate ca si tu ai adresat-o cuiva intr-o forma sau alta cind ai vazut un produs scump. Ei bine asta stie sa faca si cartofi prajiti.

Nu stiu daca e aragaz portabil sau laptop cu prajitor built-in, dar jucaria asta arata bine. Electrolux Mobile Kitchen e doar un concept, dar te ajuta sa gatesti mai bine pentru ca iti prezinta retetele pe display.

Sunt curios cum se impaca ecranul cu caldura emanata de partea de plita (stiu ca prepararea se face prin inductie, dar ce e in cratita trebuie sa fie fierbinte) si nici cu aburii sau grasimea sarita de la mancare.

PS: seamana putin cu MacBook Air: costa mult, se incinge si nici nu are Unitate optica :)

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Oare cat tine bateria :D ? De ani de zile vad concepte cu frigidere cu lcd-uri care comanda online lapte si oua in functie de “stocul” existent.
    Cand apare laptopul care sa si curete cartofii imi cumpar si eu doua :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*