VIDEO Reclamă nouă pentru Apple TV+ cu show-urile de animație și filmele pentru copii

Apple TV este o soluie pentru Cable Cutters. FOTO StockSnap
Apple TV este o soluie pentru Cable Cutters. FOTO StockSnap

Apple promovează filmele de animație și serialele pentru copii în ultima reclamă lansată pentru Apple TV+. Sincer, cred că sevicii de streaming precum HBO Go, Netflix sau Disney+ sunt cu mult înaintea lor, dar e bine că încearcă și Apple. Conținutul de bună calitate se face în timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*