VIDEO PolarISU Dobrogea a stins o masina in flacari

Titlul este un joc de cuvinte. Polaris este firma care aduna gunoiul si spala strazile din Constanta, iar ISU Dobrogea sunt cei care trebuie sa stinga incendiile.

Povestea, pe scurt, e asa: o masina a luat foc pe Bulevardul IC Bratianu din Constanta. Au sarit cativa soferi cu extinctoare, dar flacarile au fost potolite de masina care spala strada.

Credit Video: Gabi Lucian B.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*