#CONCURS Câștigă 3 invitații duble la filmul VENOM de la Cityplex Tulcea

Hai să vezi VENOM la Cityplex Tulcea
Hai să vezi VENOM la Cityplex Tulcea

După cum ai aflat deja, Delta Dunării este în perioada concursurilor de pescuit. Așa că m-am gândit să plusăm cu ceva pentru pescarii care se plictisesc pe seară, atunci când nici peștele nu mai trage.

boio.ro și Coral Plaza Mall Tulcea pun la bătaie 3 invitații duble pentru tot atâția norocoși cititori ai blogului. Ai ocazia să iei un prieten și să vedeți filmul SF al momentului – Venom.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “boio.ro” – facebook.com/boioro

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la film

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 17 octombrie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*