video: iPhone 1.1.3 jailbreak is here!

update: el nu va fi facut ublic pina nu apare sdk-ul de iPhone (in februarie). baietzii au luat hotarirea asta ca sa previna un eventual anti-hack din partea apple.

nu a durat nici o saptamana de la iesirea pe piata a 1.1.3 ca avem deja jilbreak.

deocamdata metoda e cam complicata si de aceea nu a fost scoasa pe piata. exista insa un video demonstrativ.

ce inseamna asta pt tine ca utilizator de iPhone? ca poti sa folosesti linistit Next Sim pentru a folosi telefonul cumparat cu ultimul firmware – 1.1.3

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. sal,se poate folosi next sim-ul v3 ? la versiunea asta 1.1.3 ?
  btw, ti-am dat un mail ptr un next sim!

 2. la cumparare trebuie sa-ti faci un abonament, trebuie sa mai platesti ceva in plus fata de pretul iphone-ului? sau doar te duci, platesti si gata!!! Eu as vrea sa-mi iau unul de 16 gb, dar nu stiu cand o sa apara sau daca deja sunt, pt ca e mai ok decat ala de 8 gb!!

 3. @McPrala: nu a aparut 16 giga si nu va aparea mai devreme de iunie.

  la cumparare nu tre sa faci abonament. il iei din magazin sau de pe net si atit. ca sa-l folosesti tre sa intri pe net si sa-l activezi cu reteaua cu care vor ei. sau sa-l hackuiesti…

 4. Nu vad ce rost are ca hackerii sa astepte lansarea SDK in feb… Ce daca Apple va afla metoda de jailbreak ? SDK il vor lasa TOCMAI pentru a da posibilitatea dezvoltarii OFICIALE de software 3rd party. Asa incat, producatorii softurilor 3rd party care sunt disponibile acum neoficial prin Installer vor putea sa le publice oficial dupa lansarea SDK. Eu vad asta ca pe un mare avantaj: vei lucra oficial, vei beneficia de suport de la Apple, poate vei face si un parteneriat cu ei, etc…. Si utilizatorii finali au de castigat din asta.

 5. Eu cred ca acum hackerii ar trebui sa se concentreze pe 2 mari lucruri:
  1. in privinta SDK: sa astepte lansarea oficiala in feb., dupa care sa si puna talentul in valoare vis-a-vis de softurile native care vor trebui cumparate online de atunci incolo prin intermediul iTunes. Asta pt. ca aproape tot ce va insemna soft de calitate si util pt. iPhone va fi vandut oficial pe baza SDK si nu va fi lasat la liber. Spun asta, pt. ca, in opinia mea de programator, iPhone va avea un viitor formidabil in privinta softurilor care se vor dezvolta pt. el, deoarece dispune de cel mai avansat sistem de operare din lume: OsX.
  2. in privinta unlock: sa elaboreze naiba odata unlock software pt. 1.1.2 OTB BL 4.6, deoarece au recunoscut ca au de mai bine de 1 luna secpack 1.1.3, adica EXACT de ce aveau nevoie pt. deblocare. :)

 6. parerea mea,este ca ar trebui premiati baietii astia care hackeresc iphonul si nu numai!!
  Daca nu avem cum sa l dam macar 1 $,pentru munca depusa macar daca am avea unde sa l multumim!!!
  :)

 7. @cosmin: baietzii vor ca apple sa nu scoata 1.1.4 odata cu sdk si in felul asta sa nu mai poata nimeni beneficia de jailbreak. e o miscare buna.

  in privinta unui software unlock pt 1.1.2 e cam greu. secpack-ul e encriptt pe 1024 biti si dureaza f mult…

  @trutzydani: majoritatea programelor de pe installer si chiar si installerul in sine au butoane de donatii. poti sa le dai cit vrei prin paypal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*