preturi si negocieri

de ce au unii senzatia ca pot sa negocieze pentru un serviciu.

mi s-a intimplat de citeva ori in ultimele zile sa primesc cereri de la diferite persoane. le arat un tarif, le spun care sunt conditiile si incearca sa negocieze cu mine.

le zic ca nu se poate si ca ala e pretul si ei tot nu se lasa. cind e vorba de servicii unice sau macar cu caracter specializat nu exista negociere. da, daca imi dai volum de munca mare si un contract de lunga durata poate mai discutam. dar asa…

imi vine sa le zic: “mergeti la piata. eu nu imi vind creierul si orele de munca ca pe legatura de patrunjel”…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*