google ne da open id

sunt utilizator de gmail asa ca nu ma deranjeaza ca adresa mea sa fie si open id. m-ar fi stresat la culme sa folosesc alte site-uri semiobscure pt asta si nici chiar yahoo nu era pe placul meu.

blogger insa ne da open id. contul tau de pe blogger (adik adresa de blog de pe blogger in cele mai multe cazuri) poate fi de azi si open id.

astept ca adresa de mail de pe gmail sa fie open id. mai bine mai tarziu decit niciodata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*