VIDEO HP Pavilion Wave sau cum a clonat HP ideea din spatele Mac Pro

HP Pavilion Wave versus Mac Pro
HP Pavilion Wave versus Mac Pro

Mac Pro este pe piața de câțiva ani. Apple l-a făcut ca un cilindru negru, dar cu piesele dispuse în triunghi. La fel a făcut și HP, dar carcasa exterioară nu e un cilindru, ci are trei laturi. I-au mai pus și niste speakere și l-au adus la nivelul 2016.

Pe de altă parte, mă bucur că și device-urile cu Windows uită de forma aia clasică de desktop pe care o știm din anii 80.

HP Pavilion Wave versus Mac Pro
HP Pavilion Wave versus Mac Pro

4 Comments

  1. Da, Mac Pro-ul ala vechi de cativa ani buni inca mai e pe piata. Apple clar nu e interesat sa mai vanda calculatoare…

  2. Sa vedem ce o sa prezinte la evenimentul din 7 septembrie. Este posibil sa ne suprinda. Eu cred ca isi vor actualiza linia de Mac-uri in urmatorii ani.

  3. @Gabriel: din contra. Apple vinde o gramada de MacBook Air – computerul ala fara retina display, dar care este cel mai ieftin din magazinul lor. De ce ar schimba ceva ce merge atat de bine? :)

  4. Daca ar merge asa bine, vanzarile Apple de calculatoare nu ar fi in scadere de la un an la altul, cum sunt. Ok, poate ca evolutia procesoarelor si a placilor video nu mai e la fel de rapida ca pe vremuri, dar totusi, sa lasi sa treaca ani de zile fara sa faci upgrade la noile generatii de componente nu mi se pare normal. Daca vorbim de Mac Pro de exemplu, ce profesionist care are nevoie de performanta si are mii de dolari de investit mai are curaj acum sa parieze pe Apple? Pe oamenii aia i-ai ars o data, cand ai lansat noul design, dar s-a terminat, e clar o linie de produse abandonata.
    La fel cu MacBook Pro. De mai bine de un an de zile astept sa apara un upgrade. Nu iese, nu cumpar. Sau poate ma plictisesc si ma intorc la Windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*