VIDEO Facebook Messenger vine cu “Dark Mode” secret. Cum îl activezi

Facebook Like. FOTO Mizter_x94

Semiluna este secretul de activare pentru noul “Dark Mode” din Facebook Messenger. Iar dacă zilele trecute era ceva experimental, acum este cât se poate de oficial. Ciudat este că Facebook a ales să ofere această funcție în secret și doar pentru o perioada limitată.

Pentru a activa Dark Mode trebuie să trimiți un emoji cu semiluna – ? – cuiva (chiar și ție) pe Facebook Messenger. Vei vedea în partea de sus a ecranului un buton care te duce către setări și vei putea să activezi noul meniu apărut.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*