VIDEO Prima reclamă pentru Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4. FOTO Apple
Apple Watch Series 4. FOTO Apple

Am văzut-o și în Keynote-ul Apple, dar parcă era prea pe fugă. OK, și acum e pe fugă :)

Reclama asta vrea să-ți inspire acțiune, mișcare, șocuri și… rezistența la ele. Te convinge să cumperi un Apple Watch Series 4?

Sincer? Aș fi preferat să văd mai multe detalii legate de EKG-ul pe care îl face ceasul. Aia mi se pare chestia interesantă. Poate în viitoare reclamă pentru acest produs…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*