Microsoft Romania se da de gol

Poza alaturata spune totul. Stiu si ei ce computere sunt mai bune…

Pentru cei care nu au inteles totusi… personajul din imagine este putin cam prea mandru de Mac-ul lui pe prima pagina a Microsoft Romania. Ma intreb de ce au ales un computer din generatia veche?

[Bogdan Motas, unul dintre cititorii boio.ro a ochit gafa Microsoft si a trimis un screenshot]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. M-i se pare ok reclama, doar promoveaza un produs, nu un sistem de operare si nu m-ar mira sa arata imagini Windows pe un Mac, pana la urma urmei, pe Mac merge cel mai bine :))

  2. hai mai nu fi rautacios. nu e deloc imac. partea de jos a imac-ului (acolo unde este marul) este mai mare.
    Poate l-au scurtat in photoshop si au sters slotul de dvd.

  3. Macu-i Mac…asta e clar (dovada in plus e Mighty mouse-ul ala sturlubatic). Si mi se pare mie sau se zareste si un ipod pe birou…oricum arata mai bine decat un monitor oarecare si un Zune :)

  4. Dragilor. Este un Mac Pro sau un PowerMac G5 conectat la un Apple Cinema display. Pe langa mai este un Mighty Mouse si o tastatura Apple PRO. PUNCT!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*