munca multa cu deblocarea iPhone 3G

daca zilele astea ma vezi ca scriu mai greu pe boio.ro, este pentru ca updatez in continuu tutorialul de deblocare a iPhone 3G. este, in fond, cea mai importanta poveste a inceputul de an (pentru multi dintre voi). nu voi rata insa stirile importante sau vestile bune din orice alt domeniu. asta pentru cei care nu-si bat capul cu iPhone 3G.

daca vrei sa lasi un mesaj celor de la DevTeam in legatura cu yellowsn0w, completeaza formularul lor de contact.

apropo, daca inca te mai gandesti daca merita sa-ti treci iPhone 3G prin Jailbreak (si deblocare,) uite 3 motive bune:

 • poti sa instalezi pe el (din Cydia) iPhone Modem sau PDANet – ambele aplicatii iti ofera posibilitatea sa sharuiesti conexiunea ta 3G cu laptopul si sa beneficiezi de viteze superioare de net oriunde.
 • un telefon jailbreakuit iti da posibilitatea sa instalezi aplicatii crackuite din AppStore. nu te deranjeaza sa ramai cu banii in buzunar.
 • in Cydia ai citeva aplicatii foarte bune, care te ajuta sa ai un iPhone mai bun. Printre ele sunt Cycorder (camera video) sau SBSettings (setari avansate cu doar un swipe pe ecran).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. citat “un telefon jailbreakuit iti da posibilitatea sa instalezi aplicatii crackuite din AppStore. nu te deranjeaza sa ramai cu banii in buzunar.”

  DECI TU INCURAJEZI PIRATERIA? Pacat, imi facusem o alta parere despre tine…

 2. Cred ca posibilitatea instalarii unor aplicatii crackuite din AppStore , este cel mai serios motiv !
  Poate o sa-mi iau si eu mai la vara un iPhone 3G , astept sa mai scada preturile .

 3. Salutare,

  Am reusit deblocarea software a unu iPhone 3G, merge excelent pe Vodafone RO.
  Multumita Dev Team.

  Un an mai bun tuturor.

 4. @ Alex:

  nu. eu ofer informatia. cred ca toti cititorii mei sunt suficient de inteligenti ca sa stie ce este mai bine pentru ei.

  in plus, eu nu fac piraterie. nu vind programe sau nu le distribui, ci doar scriu despre ele.

  nu-mi zice ca nu ai folosit niciodata o aplicatie in “Trial” sau chiar crackuita pentru Mac, Windows sau altele. macar asa… de dragul de a vedea cum si ce face.

 5. Adrian, ce m-a surprins a fost partea a doua (“nu te deranjeaza sa ramai cu banii in buzunar”). Daca nu era fraza asta eram de acord cu tine ca este o simpla informatie si fiecare face cum crede mai bine.

  Dar asa tu le sugerezi cititorilor sa faca economie si sa instaleze aplicatii crackuite. Asta m-a deranjat.

 6. salut
  am vazut pe ziphone’s blog ca au scos si ei un soft pt unlock iphone 3g. stii ceva?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*