victoria’s secret

nu o sa postez poze cu ce am vazut azi la victoria’s secret, in dadeland mall, miami.  si dupa ce citesti povestea de mai jos o sa-mi dai dreptate.

cind intri in magazin te intimpina 3 femei sexy, imbracate doar intr-un chilotzel si un sutien transparent. si mai si stau in niste pozitii care nu te du cu gindul decit la…

privelistea ar fi mirifica daca individele nu ar fi manechine de plastic. nu iti dai seama insa de asta decit abia atunci cind esti la doi metri de ele.

cind pasesti insa in Victoria’s Secret ai parte de: vanzatoare trecute de 40 ani, toate mici si grase (sunt opusul celor de la hooters), cliente trecute de 50 ani sau de 80 kilograme. astea din urma spera, probabil, ca daca se imbraca cu lenjerie de la victoria’s secret vor arata precum modelele de la tv. bleah…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*