cyber monday

daca au vazut ca povestea cu black friday le iese, magazinele americane au deschis luni dimineata cu alte oferte tentante. si mai ales la electonice.

cyber monday a venit in special cu oferte la storage. un hdd de la wd de un tera era puin peste 200 de para. daca nu as fi auzit prea multe povesti despre calitatea produselor WD poate ca imi luam unu… mai ales ca acum vine si in… roz :D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*