Victime colaterale

Transmisiunile in direct sunt pline de neprevazut. Chiar daca se intimpla de pe un culoar de spital, atunci cind povestesti despre bebelusii nascuti in prima zi de Craciun. Clipul de mai jos este inregistrarea unui LIVE prin Videotelefon pe care l-am facut pe la ora 9 dimineata. UIta-te cu atentie la el. Spre final vei auzi un tipat puternic.

Nu eram in sala de nasteri asa cum au crezut toti cei care m-au vazut la Realitatea TV, iar femeia care a tipat nu nastea in momentul ala.

Probabil ca se poate observa in imagini ca din sala de nasteri iese la un moment dat o targa cu o lehuza impinsa de o infirmiera. Probabil ca si ei erau uimiti ca se face o transmisiune in direct de linga salonul lor. Infirmiera era atit de ametita de ceea ce spuneam eu incit nu a mai vazut pe unde impinge targa si a trantit-o cu toata viteza de un perete. De aici si tipatul pacientei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. din cauza presei se intampla accidente, ca se baga peste tot, sa gaseasca subiecte pentru doritorii de senzational si panica.
    tipic presei din Romania…

    maternitatea e un loc pe care vei intelege sa ii respecti intimitatea doar in momentul in care astepti un copil pe acele holuri. Pana atunci, o sa te mire doar de ce infirmiera surprinsa ca sunt intrusi, a calcat stramb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*