Jailbreak 5.0.1 untethered

DevTeam si Chronic Dev Team au scos astazi versiuni noi pentru redsn0w si PwnageTool si o aplicatie noua care te ajuta sa treci la iOS 5.0.1 jailbreakuit fara sa depinzi de un computer la restart.

Solutia se bazeaza pe doua exploit-uri descoperite de @pod2g. Dar ea functioneaza cu orice iPhone sau iPad mai putin iPad 2 si iPhone 4S.

DevTeam te indeamna sa faci update la 5.0.1 daca nu ai facut deja si daca NU depinzi de deblocare. Daca esti deja la 5.0.1 si ai un Jailbreak tethered atunci poti sa folosesti redsn0w sau sa folosesti noua aplicatie Corona.

Redsn0w pentru OS X este AICI, iar versiunea pentru WIndows este aici.

PwnageTool 5.0.1 este AICI.

Mai interesanta este aplicatia scoasa de Chronic Dev Team pe baza aceluiasi exploit. Corona te ajuta sa transformi un Jailbreak Tethered intr-unul untethered. Tot ce ai de facut este sa descarci Corona din Cydia. Trebuie sa ai deja iOS 5.0.1 si sa folosesti un iPhone 4, 3GS, iPad 1 sau un iPod touch generatiile 3 si 4.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Un 3GS care avea pe el 4.x.x si a fost dus prin iTunes la 5.0.1 a ajuns sa nu poata fi activat. Se poate face jb cu redsn0w si activare cu ultrasn0w ? Deoarece nu e activat, nu stiu ce baseband are.
  Multumesc.

 2. Am făcut jailbreak unui prieten cu succes. 3GS, cu 5.0.1, înainte tethered. Am pus corona și gata :D

 3. @sive: daca la 4.x.x merge activat atunci vezi ce baseband are. Eventual foloseste PwnageTool ca sa-i faci update la 5.0.1 fara sa modifici acel baseband.

 4. am o intrebare la voi: cine are si cunoaste aplicatia “Lockdown Pro” de pe cydia store? am iphone 4 (inainte era 4.3.3) si acum este 5.0.1 unthethered. dupa ce am terminat procedura de jailbreak si am vazut ca mobilul functioneaza ok am inceput sa imi reinstalez aplicatiile care le foloseam in mod uzual. Dupa instalarea “Lockdown Pro” de pe cydia store(nu este o aplicatie gratuita), s-a facut un respring dupa care iphonul intra doar in safemod si nu am reusit nicicum sa il scot din safemod, indiferent de numarul si modul de reboot/reset. am dezinstalat aplicatia si acum este ok.

  ca sa continui cu intrebarea: cine are si cunoaste aplicatia “Lockdown Pro” de pe cydia store? va merge pe 5.0.1 jailbreak?

 5. Nu merge. Problema asta o am si eu. Programul face parte din cele 3 motive pt care fac jailbreak :(

 6. @Bogdan Buza, @Adrian: Incercati iProtect, face acelasi lucru, nu produce crash-uri si e compatibil ios 5.0.1!

 7. Am incercat pe in iphone 4 – 5.0.1 sa fac jb.
  A mers din prima.
  La 2 ore dupa am ce tot incercat programe de pe cydia, telefonul pentru prima data de cand il am, a crapat. Bineintes ca am facut inainte de jb un ditamai back-up-ul.
  Parerea mea sincera despre jb este cam asa: daca chiar ai nevoie de programul xyz, atunci da, in rest NU.
  Bateria scadea in fata mea. A inceput sa se incalzeasca telefonul si nu mai zic ca pentru prima data am reusit sa imi blochez telefonul.

 8. Am un 3GS, mergea pe orice retea, am vazut ca avea instalate si redsn0w.
  Ce m-am gandit eu, ia sa fac un update la IOS 5.0.1 (9A405)
  si am facut acum vad ca merge doar pe orange
  Operator Orange Romania 11.1
  Firm: 05.16.05
  Model MC131RO
  ce fac?:(
  Eu am Cosmote.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*