Dropbox Automator

Folosesc Dropbox si il laud oricui.

Apropo, daca nu ai inca un cont pe Dropbox poti sa-ti faci unul si sa castigi 250 MB gratis folosind acest link.

Astazi am dat peste Dropbox Automator si mi-am dat seama cit de util poate fi. Imagineaza-ti ca adaugi ceva intr-un folder (pe telefon, computer sau online) si acel document pleaca automat in alta parte, este convertit in alt format, trimis cuiva pe email si orice altceva doresti.

Dropbox Automator iti poate face contul de dropbox deosebit de util. Iata citeva dintre functiile care mi se par geniale:

– Un Document poate fi convertit in pdf, tradus automat, uploadat pe Google Docs

– Un PDF poate fi convertit automat in text sau semnat electronic si trimis pe email.

– O poza poate fi uploadata pe Facebook, micsorata, rotita sau poti sa-i adaugi un text sau un watermark.

– Orice tip de fisier poate fi trimis pe email la o adresa predefinita, zipat, uplodat pe un FTP.

Am facut citeva teste si am observat ca actiunea nu este instant, dar dureaza mai putin de doua minute.

Singurul eventual dezavantaj este ca trebuie sa dai aplicatiei userul si parola ta de Dropbox.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. e ok ideea, dar trebuie sa fac directoare pentru aproape pentru fiecare varianta de operatiune ce o vreau: unul pentru convertire in pdf si eventual, semnatura electronica, zip si trimitere email; altul pentru tradus; altul pentru pus logo pe o imagine si altul pentru urcat pe facebook, de exemplu, si mai sunt si alte variante. pare un pic greu, mai misto era sa poti alege operatiunea ce vrei sa o faci cu respectivul fisier

  2. Cand am descoperit sugarsync am aruncat dropbox la gunoi. Mai mult spatiu, poti sa shareuiesti mai multe foldere din locatii distincte, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*