Verifica bateriile de la telecomanda cu iPhone

Am aflat si eu de trucul asta in urma cu abia un an. Daca nu esti convins ca telecomanda ta functioneaza sau bateriile mai sunt bune, tot ce ai de facut este sa folosesti un iPhone. Mai exact aplicatia “Camera”.

Daca vezi pe camera un LED care clipeste inseamna ca telecomanda e buna si bateriile sunt inca folosibile. Daca nu… e timpul sa inlocuiesti bateriile sau sa repari telecomanda.

Dar video de mai jos o spune mai “cu foc”…

PS: merge si cu un aparat foto normal.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Hai sa iti spun una si mai tare… poti sa vezi laseru’ ca aia in filmele cu James Legatu.

    Poti sa vezi daca camerele de supraveghere au pornit infraosu.

  2. In video explica ce ai zis u mai sus? Ca eu nu o vad decat pe una foooarte frumoasa de fiecare data cand ma uit la el… :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*