Vânzări automate cu bijuterii Pandora prin platforma FamShop

Vânzări automate cu bijuterii Pandora prin platforma FamShop

Cum bijuteriile sunt la mare căutare atât offline cât și online iar vânzarea lor necesită procese de automatizare, partenerul oficial Pandora, compania Fig Jewellery Romania a ales platforma cloud românească FamShop să reducă timpul de procesare a comenzilor online cu aproximativ 57%. Fig a decis ca procesele interne de generare a documentelor contabile între pandorastore.ro și bijuterii-fig.ro să fie integrate fără intervenție manuală cu programul ERP, înjumătățind timpul de lucru.

Pandora

Povestea Pandora este despre o companie cu un brand și produse cu caracteristici distinctive, care, în doar câțiva ani, a avut o evoluție excepțională, micul bijutier danez local devenind o companie lider mondial de bijuterii, cu vânzări în peste 100 de țări, printre care și România. Misiunea Pandora este de a oferi femeilor din întreaga lume un univers de bijuterii de calitate superioară, finisate manual, moderne și originale, la prețuri accesibile, prin care le încurajează să își exprime personalitatea.

Parteneriatul

Fig Jewellery Romania este partener autorizat Pandora România și livrează bijuterii autentice atât în magazinele fizice din Sibiu și Cluj, cât și pe pandorastore.ro și bijuterii-fig.ro. FamShop este un produs software lansat în 2016 cu capital 100% românesc și eficientizează fluxuri de lucru în e-commerce. În ultimii doi ani desfășoară o campanie de conștientizare a importanței automatizării în comerțul electronic și vine în ajutorul companiilor care doresc să lucreze eficient și să scaleze fără bătăi de cap, atât pe plan național cât și internațional.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*