de ce doare trafic.ro

am vorbit despre trafic.ro in multe rinduri. si eu nu sunt singur. ionut oprea atinge un punct fierbinte si el.

problema cu trafic.ro este alta insa. oamenii nu ar fi deranjati de statistici si de modul in care ele sunt realizate daca trafic nu ar fi un “clasament viu” al blogosferei. in fond sunt orgolii mari care apar aici. orgolii de bloggeri care nu vad citi vizitatori sunt sau nu fac comparatii cu alte metode de statistici ci vad ca ei cresc si scad in clasament.

da, poate si trafic are bubele lui, dar cind e vorba de orgolii legate de puterea si influenta unui blog, ele nu pot fi oprite in nici un fel.

de aia clasamentul facut de carmen nu prea poate fi contestat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*