iPhone – de la complex la simplu

[…]The iPhone was not conceived merely as a single device or a one-time creation. It’s a platform. A framework engineered for the long-run. The iPhone didn’t and doesn’t need MMS or a better camera or a video camera or more storage or cut/copy/paste or GPS mapping or note syncing, because the framework was in place so that Apple could add these things, and much more, later — either through software updates or through new hardware designs.

The way to build a complex device with all the features you want is not to start by trying to build a device with all those features, but rather to start with the fundamentals, and then iterate and evolve. […]

citeste tot articolul aici – doar daca ai chef de un post excelent in limba engleza si daca vrei sa intelegi mai bine deciziile Apple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. …si noi intre timp facem pe beta testerii, visam frumos la lucruri pe care Apple o sa le introduca in telefoanele viitoare; ce conteaza satisfactia de moment a cumparatorului, conteaza dezvoltarea pe long run a framework-ului …

  2. salut.vreau sa te intreb la ce pret se gaseste iphone 3G la liber in state si daca se mai gaseste iphone 2G la vanzare si la ce pret,ambele la ce pret,mersi.scuze daca nu trebuia sa scriu aici.ms.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*